sâmbătă, 11 decembrie 2010

Prinsa in trecut, se impiedica de viitor....-8-

A fost o vreme cand credeam in basme, dar am trecut apoi la momentele in care visam cu ochii deschisi. S-a terminat si etapa aceasta, caci am ajuns sa fac parte dintr-o poveste, idee copilareasca, acum stiu si eu.
Je ne sais pas....mais c'est la vie.
Povestile din carti sunt scrise pentru a prezenta copiilor o lume mai buna si mai frumoasa, vise, simple vise.
Fluturii apar cand esti adolescent si crezi ca lumea e a ta, greseala fatala. Dar trecem si peste asta si din alta greseala ne maturizam, dam cu capul de pragul usii, unii mai mult decat altii pana ajungem la un nivel mai avansat de intelegere si cunoastere.
Specialistii ii zic "atasament", eu ii zic simplu relatie ce a uitat sa se termine, caci Fat Frumos a disparut de mult, la fel si fluturii, ce mai leaga doua persoane cativa zeci de anii, e chestia aia pe care au denumit-o specialistii.
Sincer, cred ca nu sunt la curent cu toate aceste etape, dar daca e sa o luam asa , nici nu am pretentii asa mari, nici nu tind sa am.
Sunt prea orgolioasa ca sa zic ca m-am resemnat, prefer sa spun ca arcul lui Cupidon s-a stricat cand a vrut sa ma atinga si crezand ca ii port ghinion a preferat sa ma claseze la "cazuri esuate".
Nu vreau sa iti vin de hac, asa ca nu este nevoie sa dormi iepureste. Trebuie sa recunosc ca tu stii mai bine decat mine daca are sens sa incerci, asa ca nu este nevoie sa faci lucruri imposibile, poti sa stai linistit, nu o sa il denunt tocmai pe Cupidon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aviz amatorilor! Nu scriu poezii si nici nu incerc sa va dau motive sa le cititi...asa ca nu va obositi sa imi cereti explicatii....gen...de ce nu are rima...sau alte tampenii....scriu ca asa am chef...scriu pentru piticii de pe creier nu pentru voi....deci NU CITITI ACEST BLOG!