sâmbătă, 11 decembrie 2010

Prinsa in trecut, se impiedica de viitor....-9-

Daca tii la cineva da-i drumul, lasa-l sa plece daca il iubesti asa de puternic precum sustii.
In momentele in care devii vulnerabila incat simti ca fara el nu poti sa traiesti, incheie relatia, pentru ca ce ai tu nu e relatie, e pur si simplu dependenta , nu dragoste.
Lasa-l sa aleaga, sa descopere ca are suficienta libertate si atunci cand este cu tine. Nu il ineca cu mesaje, nu il suna. Daca tii la el nu ii arata asta prin mesaje siropoase in care repeti la nesfarsit cat de mult iti este dor de el, desi ultima oara cand ati vorbit a fost cu 5 minute in urma.
Nu il sufoca pentru ca nu vrei sa ajunga sa evite sa raspunda cand il suni, sau si mai rau sa iti respinga apelul din start.
Vrei sa il suni?....OPRESTE-TE! In secunda aceasta lasa telefonul din mana si alege un film, o sa iti treaca treptat dorinta de a vorbi cu el.
Analizeaza putin situatia, chiar daca vei vorbi cu el de n ori pe zi, o sa ajungeti intr-un final sa purtati aceeasi conversatie,iar diagnosticul final va fi sfarsitul relatiei.
Simptomele acestei maladii: telefoane date non-stop, mesaje pline de sentimentalisme penibile,acestea fiind unele dintre cele mai grave. Acum o sa imi zici ca ma insel, insa imi vei da dreptate cand iti vei citi mesajele dupa ce el va decide sa puna punct relatiei.
Acum serios el cauta o iubita , nu un catelus dependent de el. Vrea o prietena nu o fata obsedata de el, asa ca atunci cand vrei sa fii cu el pentru ca ai ajuns la concluzia ca el este tipul perfect (desi sincer mi se pare o tampenie),ramai indiferenta.
Nu il suna sa ii spui ca iti place.....bla, bla, bla, sau ca alaturi de el ai avut o zi perfecta, NU, in nici un caz. Nu raspunde cu cele mai penibile dulcegarii atunci cand te suna, poti sa il atragi si prin inteligenta si maturitatea ta, nu doar prin modul in care te pisicesti.
Ramai rece si arata-i pentru 20 de secunde ca poti sa si iubesti, dar incearca sa nu cazi in extrema cealalta.
Petrece mai mult timp cu el facand dintr-o simpla rutina un joc palpitant. Arata-i ca iti place sa petreci cu el majoritatea timpului, dar ca nu va fi sfarsitul lumii, daca relatia se va incheia.
Ramai tu in cele mai perfecte si groaznice momente, nu trebuie sa ii demonstrezi nimic, in nici un caz nu trebuie sa te schimbi pentru el si nu incerca sa il schimbi nici pe el.
El nu te vrea "materna plangacioasa" te place asa cum esti, te-a ales ,pentru ca esti tipa care l-a scos din minti.
Nu trebuie sa fii iubita perfecta, e chiar indicat sa arati ca esti un om simplu cu defecte care stie sa iubeasca.
Lasa-l sa aleaga, sa piarda noptile cu amicii lui, sa dispara cateva zile fara nici un semn, ofera-i aceeasi libertate pe care o avea cand nu te cunostea.
Barbatii nu trebuie intelesi, nu are sens sa ne complicam viata incercand sporturi extreme, desi uneori este mai simplu sa faci bungee jumping decat sa intelegi ce vrea un tip.
Nu iti construi viata in jurul lui, da-i o sansa sa iti arate cat de mult te vrea langa el.
Femeie da-i drumul!
Nu e papagal sa il tii in colivie, se va intoarce daca doreste, sau nu, lasa-l sa aleaga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aviz amatorilor! Nu scriu poezii si nici nu incerc sa va dau motive sa le cititi...asa ca nu va obositi sa imi cereti explicatii....gen...de ce nu are rima...sau alte tampenii....scriu ca asa am chef...scriu pentru piticii de pe creier nu pentru voi....deci NU CITITI ACEST BLOG!